HEALING
een ambacht – een kunde – een bevrijding


Picture-Taker-V5hnqqHealing betekent “heel” worden, dat je gefragmenteerde energie opnieuw bij elkaar komt en dat je weer bij je levenskracht komt.

Picture-Taker-Ez1coj Picture-Taker-v9Rdun


Als mens houdt je bestaan meer in dan je fysieke lichaam alleen. Je uitstraling, je gemoedstoestand neem je (vaag) met je ogen waar, maar voel je des te meer. Ben je overstuur, dan straal je iets heel anders uit dan dat je happy bent; dat zie je en, vooral, dat voel je. Wat je voelt is je energieveld, je aura, dat je kunt betasten met je handen als je daar gevoelig voor bent.

Picture-Taker-cJEVlq

Iemand die heelt werkt met dit energieveld. Al je daden en de uitwerking ervan, je gedachten, je gevoelens, je emoties, je blokkades, je vreugdes, je pijnen, resoneren in dit energieveld. Of je dit lang geleden hebt meegemaakt of recent, speelt geen rol, het zit er allemaal in vervat.
Als healer hoef je het auraveld niet persé te kunnen lezen en zien; voelen is het meest essentiële en daarmee kan de healer aan de slag om opnieuw balans te brengen.

Picture-Taker-sqqkFg Picture-Taker-uZii5S


Healen doe je met je handen en je intentie. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo mag de healer niet ongevraagd en zonder toestemming gaan werken in het energieveld van de ander. Ethiek en respect voor de eigenheid, de wil, en de bestemming van de ziel van de tegenpartij is primordiaal. Hoewel je misschien denkt dat het altijd goed is om helende energie te sturen naar een zieke, heb je toch altijd de toestemming van de zieke zelf nodig. Misschien heeft deze persoon wel een belangrijke les te leren uit zijn ziekte: dient hij/zij te leren vechten, of net niet, of kan het wellicht zijn dat de zieke tot de slotsom dient te komen dat hij/zij zijn leven over een andere boeg dient te gooien…

Picture-Taker-YvXszn

Ga je bij iemand die heelt, dan is het nodig dat je in een rustige omgeving komt, en dat je je goed voelt bij degene die jou gaat behandelen. De healer zelf dient vanuit een neutrale, liefdevolle positie en op diep wezenlijk niveau te werken. Via haar/zijn handen maakt zij/hij contact met jouw energie. Er ontstaat een verbinding met je eigen helend vermogen en dikwijls verbindt de healer deze met de hogere kosmische liefdesenergie, zodat herbronning en healing kan plaatsvinden.

Picture-Taker-EDcpl6

Door deze healing krijg je de kans om je bewust te worden van lichamelijke, emotionele blokkades en gedachtenconstructies die niet meer bij je passen, en kan je niet langer werkende overtuigingen los laten. Je voelt beter aan wat je zelf wilt en je geeft een nieuwe wending aan je leven. De healer kan je begeleiden in het verwerven van eigen inzichten, zelfacceptatie, zelfverandering en een meer aanwezig zijn in je eigen kracht.

Ik wens je alvast veel harmonie en transformatie toe.

Heel graag tot binnenkort.

Picture-Taker-GfcUL1


Helende Groeten,

Marina

Picture-Taker-sK1qoM