LICHT EN KLANK IN DE DUISTERNIS
432 HERZ
DE GODDELIJKE AFSTEMMING


Picture-Taker-CWKqgD


December is de maand waar de dagen steeds korter worden en de nachten langer. Op 21 december beleef je de kortste dag en de langste nacht van het jaar. Dan verlang je naar meer licht. Wist je dat de rituelen van lichtjes in de kerstboom hangen, feestverlichting plaatsen, kaarsen branden, jouw manier is om dit licht naar je toe te trekken?

Picture-Taker-lYLYQG

Ook je energie daalt naar een dieptepunt. Omdat licht niet voldoende aanwezig is, maak je minder cortisol (energiebezorger) en meer melatonine (rustbezorger) aan in je lichaam. Binnenin verlang je naar verbinding, waardoor je graag met familieleden en geliefden bijeenkomt. Je wenst eenzaamheid te verdringen en hartsverbindingen aan te gaan. Dat kan. Hiervoor hoef je enkel af te stemmen op de zuivere universele trillingen, die resoneren met 432 Herz. Bij deze resonantie, gaan je lichaamscellen op een harmoniserende wijze onderling met elkaar trillen. Heb je veel last van spanningen, dan heb je eigenlijk een te veel aan trillingsbewegingen, die tussen de 1000 en 1200 Hertz trillen.

Picture-Taker-9ghSno


Picture-Taker-x5sQDb

Geluid is ook trilling. Je kan genieten van vogels die zingen en wezenlijk onwel worden van gekrijs van mensen en dieren. Muziek is eveneens trilling en de huidige standaard stemtoonhoogte resoneert met 440 Hz. De goddelijke trilling is die van 432 Herz.
In 1936, tijdens de Hitler periode, besloot minister Goebbels dat de toonhoogte naar 440 Hertz diende omgezet te worden. Deze toonhoogte wordt aangevoeld als oncomfortabel, kortzichtig, beklemmend, agressief en stress opwekkend. Je zou kunnen zeggen dat deze toonaard meer naar het hoofd gaat.
De harmonieuze toonhoogte van 432 Herz wordt aangevoeld als correct, vredig, compleet, zonnig, harmoniserend, genezend. Zingen op deze toonhoogte is ook minder belastend voor je stem. Je zou kunnen zeggen dat deze toonaard meer naar het hart gaat.

Picture-Taker-y8TheJ

Door de mystieke waarde van 432 Herz heeft deze een speciale en rustgevende uitwerking op water. Daar je als mens voor 60% uit water bestaat, heeft deze trilling een bijzonder positieve uitwerking op ons lichaam (
zie ook mijn tip van mei 2014 over “geheugen van water”).

Wist je trouwens dat:

  • 432 de vierkantswortel is van de lichtsnelheid
  • de diameter van de zon ongeveer 864,000 mijl is (2 x 432,000)
  • de diameter van de maan ongeveer 2160 mijl is (4320 : 2)

Picture-Taker-D9WGmP

Geef jezelf in deze tijd dus voldoende licht; stem af op de frequentie van 432 Herz en geniet van de harmoniserende trillingen.

Surf eens op het net naar muziek met de 432 Hz trilling, luister en oordeel zelf.

Picture-Taker-kJg0kJ

Lichtgroetjes (432 Hz),

Marina

Picture-Taker-sK1qoM