NIEUWETIJDS BLOESEMS


Picture-Taker-6VQeyh


2016 loopt op zijn einde en 2017 komt in zicht.

Tijd om het afgelopen jaar met zijn grote veranderingen nog even voor je geestesoog te laten passeren, te herkauwen, te zegenen en dan los te laten met dank voor de ervaring en de lessen die het gebracht heeft.

Picture-Taker-8Q8E0u

Je bent weer een beetje meer gegroeid in je mens-zijn en je spirituele welvaren. Goed en slecht, vreugde en verdriet, liefde en smart, winnen en verliezen, gelaten en strijden, gezondheid en ziekte; het zijn allemaal ervaringen die erbij horen en die er mogen zijn.

Toch is het niet altijd makkelijk en evident om met al deze omwentelingen om te gaan. Niet alleen de wereld om je heen wijzigt, maar jij, en zeker je kinderen/kleinkinderen, staan op een heel andere manier in het leven. Je bent gevoeliger geworden. Je emoties spelen sneller op en je kinderen/kleinkinderen vertellen je zaken waar je geen zicht op hebt, of stellen je vragen waar je niet altijd een antwoord op hebt.


Picture-Taker-KrlhRV

Wij leven in een Nieuwe Tijd, waar de energie sterker is, het licht heviger straalt en ons bij wijlen naar een grotere polariteit trekt. Dan is het tijd om te kiezen tussen deze polariteit (tegengestelden) of naar meer harmonie te evolueren. Binnen in je roept je ziel om liefde en harmonie. Je kinderen/kleinkinderen voelen dit nog meer en zij zetten je aan om dieper te graven naar je fundamenten, naar je echte, ware “ik”.

Als jij zelf, je geliefden, je kinderen, je kleinkinderen om je heen de weg een beetje kwijt zijn, kan je beroep doen op de Bachremedies, de helpers bij het in evenwicht brengen van je emoties. Zij doen nog steeds dienst, maar de Nieuwe Tijd vereist aangepaste remedies, die beter en nauwkeuriger aansluiten bij de noden van vandaag, de snelheid van het leven, de roep om meer naar binnen te gaan, je ware bron van leven te (h)erkennen.

Picture-Taker-6ZS4Qx

En zo heeft ook Bram Zaalberg (Nederlander) dit aangevoeld en is hij sinds de jaren 2000 op zoek gegaan naar remedies en/of bloesems die meer aansluiten bij de behoefte aan meer spiritueel inzicht, innerlijke harmonie en die intenser inwerken op het emotionele, het mentale en het spirituele.

Dit heeft geresulteerd in de Nieuwetijds Bloesems. Bloesems die een verademing zijn voor deze nieuwe tijd waar wij thans in leven.

Ik nodig je graag uit om er meer over te lezen op mijn website via de link
Nieuwetijds Bloesems, waar elke nieuwe remedie nauwkeurig wordt toegelicht en waar je kan lezen hoe hij werkt. Geef jezelf een prachtig cadeau en kom bij mij langs om deze NieuweTijds remedies voor jezelf (of je geliefden, je kinderen/kleinkinderen) uit te laten meten, zodat jij harmonisch mee kan trillen op de eenheid van deze Nieuwe Tijd.

Picture-Taker-vLAyv8

Ik wens je een prettig jaareinde en een bijzonder mooie harmonische en natuurlijke levensenergie.

NieuweTijds groetjes,

Picture-Taker-SL6XHQ


Marina
Tel. 014 61 98 03
GSM 0485 733 230


Picture-Taker-sK1qoM