VROUWELIJKE ENERGIE IN OPMARS


Picture-Taker-aGpMV3


De opmars van het vrouwelijk verzet tegen uitdrukkelijk mannelijke macht laat zich al een tijdje voelen.

In de universele numerologie gaf de jaartelling van 1000 tot 1999 het beginnummer 1 aan: de mannelijke energie. Toen het nieuwe millennium ingang vond en de jaartelling met een 2 begon, zette de vrouwelijke energie zich op de voorgrond.

Picture-Taker-7Oku05 Picture-Taker-5WugMz


De vrouwelijke kracht brengt een verschuiving met zich mee van macht naar kracht en naar harmonie. Het geeft je de mogelijkheid je kracht op een totaal andere manier te gaan gebruiken om evenwicht en balans te brengen. Het vrouwelijke aspect stijgt in elke mens. Je hoeft daarvoor niet expliciet een vrouw te zijn. Mannen én vrouwen staan nu voor de uitdaging om het vrouwelijk aspect in zichzelf te eren, naar boven te laten komen om zo deuren te openen naar meer harmonie in onze samenleving. Kracht is de macht van het vrouwelijke aspect in ons allemaal.

Waaraan kan je dit bij jezelf herkennen?

Van hoofd naar hart
Stilaan schakel je over van “wetenschap-denken-actie” naar “voelen”. Hiërarchie maakt plaats voor gelijkwaardigheid. Stap over van creëren van je wereld buiten jezelf, naar het creëren van je wereld binnenin jezelf, om het dan naar buiten te manifesteren.

Picture-Taker-9zShpA


Opheffen van onduidelijke machtsstrijd
Communiceer meer over je angst en je emoties die loskomen. Bekijk je oude overtuigingen en pas ze aan aan je vernieuwde inzichten. Verschuif je gevoelens.

Energieverschuiving
Heb je tegenwoordig meer last van slecht slapen, blaasontsteking, buik-/darmklachten, pijn in je onderrug/bekken, (en voor de dames) je menstruatie, dan is je tweede chakra (het heiligbeen-chakra of het vrouwelijke chakra) in opmars en duidt zij op energieverschuiving. Speelt de volle maan je parten, dan is er waarschijnlijk een vrouwelijke energie die je nog te helen hebt en waar je best hulp mag bij vragen om mee in het reine te komen.

Picture-Taker-lRkATO


Onbalans in je vrouwelijke-mannelijke energie
Je yin en yang energie kan uit balans geraakt zijn. Heb je een té vrouwelijke of té mannelijke opvoeding gekregen, dan kan dit problemen geven in je beleving van je seksualiteit (belemmeringen of uitspattingen). Het kan ook zijn dat je hormoonbalans overhoop ligt en dat je het gevoel hebt opnieuw een puber te zijn. Of zit je verwikkeld in het spel van machtsstrijd of veel onmacht?

Groot ego
Het je plezier, welzijn en een diep gevoel van verbinding met elkaar, dan is je 2e chakra in balans. Slaat hij te veel door, dan krijg je een groot ego van macht waarbij arrogantie, vechtscheidingen, financiële afhankelijkheid, slachtofferrol hoogtij vieren. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Geef je omgeving datgene wat je eigenlijk van de ander verwacht. Daarmee word jij een voorbeeld en creëer jij een onvoorwaardelijke energie, zodat de ander de ruimte krijgt om jou te volgen.

Picture-Taker-jstXi4 Picture-Taker-tuwsHx


2018 een sterk jaar
2018 staat numerologisch in het getal 2 (2+1+8=11. 1+1=2): de vrouwelijkheid. Al wat de afgelopen jaren is ontstaan, komt in 2018 tot een climax. In 2020 en 2022 wordt dit nog meer aangezwengeld waarmee 2027 opnieuw een climax wordt . De vrouwelijke energie neemt dan steeds toe. Hoe meer weerstand je biedt, hoe meer weerstand je zal ondervinden. Hoe meer je met de flow meegaat, hoe makkelijker jij gedragen wordt door deze energie.

Veel moois
Er wordt nog sterk vastgehouden aan de oude mannelijke energie, maar de verschuivingen zijn niet meer tegen te houden. Vergis je niet: de mannelijke energie is absoluut niet lelijk en mag ook niet verdwijnen, want je hebt hem nodig. Alleen dient de overheersing van de mannelijke energie nu opgeheven te worden en mag de zachte, scheppende, verbindende, oplossingsgerichte energie nu naar boven komen.

Picture-Taker-qzQB5X


Eer beide energieën in jezelf: je mannelijke én je vrouwelijke energie en maak het evenwichtig. Eer de man, eer de vrouw. Eer de balans, eer het evenwicht, eer de harmonie.

Picture-Taker-Sj1loZ

Krachtige, liefdevolle, vrouwelijke groetjes,

Marina

Picture-Taker-miteAa