RELAX, RELAX


Picture-Taker-DbksCX


De bladeren aan de bomen kleuren in tinten van rood-geel-oker-bruin.
De wind speelt met de takken en laat de blaadjes ritselen, knisperen, en tart hen om los te laten en naar de aarde te vallen.

Picture-Taker-q8jJlw

Net zoals het boomsap zich langzaam terugtrekt, om zich uiteindelijk in rust te nestelen, zo heeft ook je lichaam nood aan loslaten en het op zichzelf terugplooien.

De lange hete zomer deed deugd en je vitamine D-peil heeft een recordhoogte mogen bereiken. Nu nog wat spanning kwijt raken, vooraleer je de rust van de winter tegemoet kan gaan.

Wat is er dan beter dan een relax-moment? Even tijd voor jezelf, Me-time, ontspannen, los te laten en genieten van heerlijke geurtjes, warme handen en ontspannende spieren.

Zelf uitgetest en gelijk een cursus gevolgd genaamd: aroma feel good massage.

Picture-Taker-5miaVn

Het woord alleen al zegt wat het inhoudt: een “feel good” massage, ondersteund door het gebruik van etherische oliën, die je extra verwennen, je tot rust laten komen, en je naderhand een boost aan energie geven.

De aroma feel good massage is een zachte ritmische massage, fijn en intens.
Je wordt voor 60 minuutjes ondergedompeld in een warme, ontspannende sfeer, waar je lichaam kan ontstressen, je homeostase (gezondheidstoestand) wordt ondersteund, je immuunsysteem verbetert en je (eventuele) ontstekingen verminderen.

Picture-Taker-RtlXZr

De massage is zo rustgevend, dat je hele zenuwstelsel diep kan ontspannen. Het gebruik van de etherische oliën heeft een sterke emotionele ondersteunende werking. Ze helpen je je angsten te verminderen, je te bevrijden van je slapeloosheid, je tevredenheid te bevorderen, je vermoeidheid te verjagen. En dit alles in een sfeer van vertrouwen, veiligheid en discretie.

Na de massage ben je gegrond en ben je weer klaar om de ganse wereld het hoofd te bieden.

Benieuwd naar meer,
klik dan hier even door naar de website en lees meer over de aroma feel good massage en de gebruikte olietjes.

Wees eens lief voor jezelf en gun jezelf een feel-good moment!

Zachte groetjes,

Picture-Taker-DApc8D

Marina


Picture-Taker-miteAa