INDISCHE HOOFDMASSAGE:
HET IDEALE KADO VOOR
MOEDERDAG/VADERDAG


Picture-Taker-CY7TtT


Reeds 5000 jaar vormt de hoofdmassage een onderdeel van de Indische cultuur. Zij passen hiervoor de Ayurvedische basisprincipes toe.

Picture-Taker-x4WdKp

Volgens de Ayurveda, zijn wij eerst en vooral een wezen van energie en dan pas een wezen van lichaam. Hier vloeit uit voort dat wij de totale mens gaan behandelen; of zoals wij het in het westen plegen te zeggen, gaan wij zorgen voor: de geest, het lichaam, de spirit en de ziel. Bij toepassing van deze Indische hoofdmassage, worden de energieblokkades opgeheven (stagnerende prana), en krijgt onze levenskracht de nodige boost om ziekten op te lossen en ons een hogere mate van welzijn te laten ervaren.

Picture-Taker-w9qsr4

De Indische hoofdmassage wordt gebruikt om elk systeem in ons lichaam in balans te brengen.

Stilaan begint de Indische hoofdmassage zijn weg te vinden in onze Westerse denkwereld en is het een aangewezen methode om de problemen van druk en overbelasting weg te werken. Verder is het bijzonder zacht, aangenaam, rustgevend en een aan te bevelen wijze van ervaren om even tot uzelf te komen en de boel de boel te laten.

Picture-Taker-CxtkWL

De massage wordt gegeven in zithouding, met kleren aan en zonder olie.
De massage duurt 60 minuten. Wij beginnen bij de bovenkant van de rug, glijden naar de schoudergordel, de armen en gaan dan over naar de nek, het hoofd, de oren en het gezicht. Als de massage afgerond is, voel je je als herboren en alsof je een volledige lichaamsmassage hebt ontvangen.

Picture-Taker-16gdE4

Kijk ook even voor meer uitleg op de rubriek behandelingen, bij
Indische hoofdmassage.

Picture-Taker-uFfQDg

Het is hét uitgelezen kado voor Moederdag/Vaderdag. Of verwen jezelf eens met een Indische hoofdmassage, je zal versteld staan van het fantastische gevoel dat je ervaart.
Bellen op 0485 733 230 of
stuur een mail.

Wist je trouwens dat Moederdag overgewaaid is vanuit Amerika? Dat Anna Jarvis dit heeft opgezet als eerbetoon aan haar Moeder die zich jarenlang ingezet heeft voor betere leefomstandigheden voor vrouwen in de volkswijken?
En dat ook Vaderdag van Amerika is overgewaaid? Dat Sanora Smart Doss dit heeft gedaan om haar Vader te eren voor het alleen opvoeden van zijn 6 kinderen?

Picture-Taker-21Bxz0

See you.

Groetjes,
Marina