NIEUWETIJDS REMEDIES


Picture-Taker-Yk2UJ1


Velen kennen de Bachremedies, die Dr. Bach heeft samengesteld, uitgeprobeerd en uitgebracht heeft onder de naam Bachremedies of bloesemremedies.
De werking hiervan is gekend en beproefd. Nog altijd een mooie helper op emotioneel gebied en transformatorisch voor de gemoedsrust. Deze remedies werden bekomen in het begin van de vorige eeuw en waren zeer vernieuwend.

Met het binnengaan van de jaren 2000 en de grote omwenteling op energetisch vlak in 2012, is de nood ontstaan aan nieuwe remedies, die beter aansluiten bij de nieuwe tijd waarin wij nu beland zijn.

Bram Zaalberg (Nederlander) en een aantal gelijkgestelde zielen/mensen reisden sinds de jaren 2000 af naar verscheidene krachtplaatsen op aarde, waar energetische poorten en vortexen open gingen. Door de universele liefde te accepteren en door in verbinding te zijn met de eenheid, in samenwerking met de bron, kon de beschermende mantel van kracht, vreugde, grootsheid en genezende kracht van het universum indalen. Op deze manier ontstonden verscheidene nieuwe remedies. Nog steeds reizen Bram Zaalberg en gelijkgestemden af naar krachtplaatsen op aarde om verscheidene remedies samen te stellen en te bekrachtigen.

De aarde trilt nu op een andere frequentie dan de afgelopen eeuwen. De mens dient zijn energetisch veld bij te stellen om mee te kunnen trillen met wat er nu gaande is. Lastig en soms niet meer mogelijk.

Hoge gevoeligheid maakt dat er geregeld last ontstaat van minder goed te definiëren klachten zoals overspannenheid, moeheid, lusteloosheid, te grote druk, gespannen hoofd, pijn aan het innerlijk hart, concentratiestoornis, geïrriteerdheid, en het gevoel geen controle te hebben over de zaken die de mens overkomen. Door de groei van bewustzijn wordt de mens gevoeliger en daardoor kwetsbaarder. Vaak is het moeilijk om jezelf volledig tot uitdrukking te brengen. Het energetisch veld ligt compleet overhoop en men is uit balans. De levende energie is een trilling die een bepaalde hoogte heeft en verschillende frequenties bezit. Als deze harmonie niet meer efficiënt werkt, is het voor het fysieke lichaam niet meer mogelijk dit snel weer in balans te brengen.Men zit dan m.a.w. niet goed meer in zijn vel.

De nieuwe frequenties van de Nieuwtijds remedies sluiten volledig aan op de nieuwetijds-energie.

De werking van de nieuwetijds bloesemremedies begint op energetisch gebied door inwerking op het emotionele, het mentale en het spirituele. Zo kan de natuurlijke harmonie weer hersteld worden en de nieuwetijdsmens (-kind) zich oprichten.

Door het gebruik van de remedies komt men weer in contact met zijn oorspronkelijke bron van licht.VOLGENDE NIEUWETIJDS REMEDIES ZIJN REEDS AANGEMAAKT


KINDER VORTEX

Picture-Taker-sDaAhF

Lees meer

AARDE VORTEX MET WITTE ENGEL

Picture-Taker-JWR04Z

Lees meer

ENGELPOORT

Picture-Taker-vRHrHz

Lees meer 

DIVINE ANGEL 

Picture-Taker-7nPzpF

Lees meer

DIVINE HEART

Picture-Taker-meTUGE

Lees meer

DIVINE LOVE

Picture-Taker-qXPhyz

Lees meer

DIVINE LIGHT

Picture-Taker-eZ6zAL

Lees meer

DE PEER - Pyrus communis hybride.

Picture-Taker-Wkr8Bu

Lees meer 

CEL-ENERGIE

Picture-Taker-uJRmpv

Lees meer 

AARDEBESCHERMING

Picture-Taker-2ogRh6

Lees meer 

BOLDERIK - Agrostemma githago

Picture-Taker-1eFkhg

Lees meer 

DE AARDECREATIE

Picture-Taker-LwVgq8

Lees meer 

WINTERGROEN (rondbladig) - Pyrola rotundifolia.

Picture-Taker-GBYQNv

 
Lees meer
 
ENGEL- EN LEMURISCHE POORT - met het Rode Bosvogeltje - Cephalanthera Rubra

Picture-Taker-4XAaXm

Lees meerBronvermelding:
Bloesemremedies Nederland –
www.bloesemremedies.com