BALANS BIJ KINDEREN


Kinderen zijn geen kleine volwassenen. Ze zijn vatbaarder voor allerlei infecties omdat hun afweersysteem nog niet is volgroeid. Hun verbinding met de universele energie staat nog wagenwijd open, waardoor zij sneller de (negatieve) energie van hun omgeving opslorpen.

Is je kind uit balans, té actief of net heel passief, kan het niet mee op school, weet je niet wat hem/haar scheelt, maar voel/zie je dat er iets niet klopt, dan kunnen benedenstaande sessies je kind soelaas bieden:


NIEUWETIJDSREMEDIES/BLOESEMS

De aarde trilt nu op een andere frequentie dan de afgelopen eeuwen. Daarmee dient je energetische veld bijgesteld te worden om mee te kunnen trillen met wat er gaande is.
Heeft je kind last van overspannenheid, moeheid, lusteloosheid, te grote druk, pijn aan het innerlijk hart, concentratiestoornissen, stress, geïrriteerdheid, HDHD, ADD; dan zijn de druppels van de NieuweTijdsremedies aangewezen. Door het gebruik van deze druppels komt je kind weer in contact met zichzelf. Uiteraard is deze remedie ook geschikt voor volwassenen.

BACHREMEDIES-BLOESEMS

Als je kind uit balans is en overweldigd is door emoties, dan helpen Bach-bloesems om snel opnieuw een gevoel van welbehagen terug te vinden. Het helpt kinderen rustiger te worden, hun angsten te overwinnen, weer bij zichzelf te komen. Volwassenen kunnen de situaties opnieuw het hoofd bieden, de chaos orderenen en met de stroom meegaan.

PSYCHOZONE MASSAGE

Is een gespecialiseerde werkwijze van de voetreflexologie, die zich toelegt op het verbeteren van het emotionele welzijn van je kind. Specifieke toepassingen zijn: eet- en slaapstoornissen, verslavingen (snoep/suiker), depressie, stress, angstaanvallen, hyperventilatie, contactmoeilijkheden, over- en hooggevoeligheid, lichamelijke en geestelijke uitputting. Het is een zachte en aangename methode, zonder pijn. Uiteraard ook geschikt voor volwassenen.

Meer info of uitleg nodig, neem gerust
contact met mij op.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.