ONTSPANNEN – RELAX


Kan jij moeilijk neen zeggen of grenzen trekken, sta je steeds voor iedereen klaar, wegen je verantwoordelijken (lood)zwaar, ben je licht ontvlambaar, wordt de stress te veel?

Dan is het tijd om de druk er af te halen, en opnieuw te herbronnen.

Kies uit één van de volgende aanbiedingen en de rust kan weerkeren:


VOETREFLEXOLOGIE
VZR-website kopie
Voetreflexologie is een massage die op je voeten wordt toegepast. Het is een totaalherstelwijze die je energiecirculatie activeert en je verstoorde evenwicht (zowel lichamelijk als emotioneel) weer op punt brengt. Het is een zachte en aangename methode, zonder pijn.

INDISCHE HOOFDMASSAGE

De Indische hoofdmassage is gestoeld op de Ayurvedische geneeskunde. Door het zeer zachtjes masseren van de acupressuurpunten op je hoofd, je nek, je schouders, je armen, gaat de energie in het ganse lichaam beter stromen. Door het drukke hoofd en de opgespannen gebieden te masseren, ontstaat een snelle en diepe ontspanning.

AROMA FEEL GOOD MASSAGE

De aroma-feel-good-massage is een zachte, ritmische massage, die een weldaad is voor je lijf en leden. Tijdens de massage wordt er gewerkt met 8 verschillende etherische oliën. Er wordt gemasseerd op je handen, rug, nek, hoofd, oren en voeten, waardoor ontspanning en helende werking optimaal verlopen.

REIKI

Reiki is een eeuwenoude kunst van helen door aanraken. Ik werk als doorgeefkanaal via mijn handen, waardoor de kosmische/universele energie aan jou wordt doorgegeven. Reiki herstelt je zelfhelend vermogen. Reiki is heel rustgevend; laadt je opnieuw op tot op cellulair niveau.

TACHYON

De Tachyon-energie komt voort uit het nulpunt-energie-veld van het universum. Om de energie van Tachyon te kunnen doorgeven, werd deze “gevangen” in getachyoniseerde materialen. De getachyoniseerde schijfjes worden aangebracht onder je handen/voeten, en op je ogen. Via een, met tachyon-energie bewerkt, lint, dat over je romp gaat, wordt er een “cocon” gevormd die je in deze prachtige energie hult.
Contact met tachyonen leidt tot orde, heling, verjonging, rust.

MEDITATIE

Soms zit je hoofd en je lijf zo vol, dat het pijn doet.
Mediteren is herbronnen op jezelf, even de stilte in. Dat kan door middel van een begeleide meditatie, waarbij je meegenomen wordt in een verhaal en waar je je diepere ik, je ziel, kan ontmoeten.
Na de meditatie geniet je van innerlijke rust, ontspanning, tevredenheid, een gevoel van thuiskomen.


Moeilijke keuze of wens je meer toelichting,
contacteer mij.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.