ONTSPANNING EN RELAX

Picture-Taker-mXOOLJ

Er zijn wel eens momenten dat het ons allemaal een beetje te veel wordt. Dan is het tijd om de druk er af te laten, en opnieuw naar onszelf te keren, te herbronnen.

Misschien heeft u onbewuste spanning opgebouwd; spanning die van dieper uit uw ziel komt. Deze spanning wordt veelal veroorzaakt wordt door uw manier van denken, hoe u in het leven staat en hoe u tegen de dingen aankijkt. Misschien bent u licht ontvlambaar of bent u iemand die alles voor lief neemt, geen neen kan zeggen, moeilijk grenzen kan trekken, steeds gehaast bent, altijd voor iedereen klaar staat. Of misschien wegen uw verantwoordelijkheden zo zwaar dat u persoonlijk niet aan rust toekomt.

Ontspannen is niets meer of minder dan tot rust komen in lichaam en geest. Hoe u tot ontspanning komt is iets heel persoonlijks. Voor sommigen volstaat een leuke wandeling, een goed boek, of een zalig warm bad om de alledaagse stress en spanning van zich af te laten glijden. Anderen echter slagen hier niet in en hebben nood aan wat meer begeleiding. Gelukkig bestaan er veel varianten om tot ont-spanning te komen, een time-out in te lassen.
Gun uzelf een uurtje voor uzelf. Maak een afspraak en geniet van een moment van rust door middel van een van de hierbij opgesomde therapieën.

VOETREFLEXOLOGY - PSYCHOZONE MASSAGE - REIKI - TACHYON ENERGIE - ETHERISCHE OLIËN - BACHREMEDIES - EEN GOED GESPREK

Mocht u twijfelen over welke behandeling/therapie het best bij u past, dan kan u steeds contact met mij opnemen. Ik sta u graag met raad en daad bij.

Voor een gesprek of persoonlijke informatie klik hier.