PIJNEN

Picture-Taker-KAg3HP

Pijn is een signaal van ons lichaam om aan te geven dat er iets mis is; fout gaat of gegaan is. Pijn is een onplezierige sensorische (met betrekking tot het gewaarworden (van prikkels) via de zintuigen) en/of emotionele ervaring, veroorzaakt door feitelijke of mogelijke schade aan de weefsels. Pijn kan echter ook ontstaan zonder aanwijsbare lichamelijke oorzaak.
Iedereen ervaart pijn anders. Pijnbeleving is afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld: spanning, angst, sociaal-culturele factoren en biologische verschillen. De persoonlijke pijngrens bepaalt mee hoe hard en verdraagzaam het voor de persoon in kwestie is om met de pijn om te gaan, hem te verdragen en/of hem te accepteren.
Pijn heeft een grote invloed op de levenskwaliteit, zeker bij slaapproblemen, belemmering van bewegingen of als het grote moeite kost de aandacht op iets anders te richten dan op de pijn zelf.
Wie veel pijn heeft, loopt het risico op langere termijn chronische problemen te creëren.
Tijd dus om er iets aan te (laten) doen.
Door toepassing van de hierbij vermelde technieken/therapieën is het mogelijk uw pijn(en) te verlichten en/of u er op termijn van te verlossen.

PIJNBESTRIJDING - VOETREFLEXOLOGY - PSYCHOZONE MASSAGE - HOMEOPATHIE ETHERISCHE OLIËN - GENEESKRACHTIGE KRUIDEN - GEMMOTHERAPIE BACHREMEDIES - NIEUWETIJDS BLOESEMS - VOEDING

Grasduin even door de de informatie van de therapieën om uw keuze te bepalen.
Komt u er niet helemaal uit, geen nood, ik sta u graag met raad en daad bij.

Voor een gesprek of persoonlijke informatie klik hier.