AARDE VORTEX MET WITTE ENGEL

Picture-Taker-JWR04Z

Deze remedie is gemaakt van een energieplaats met de infusie van een zwarte toermalijn, een Lemurische bergkristal en een superseven mineraal. De energieplaats is een vortex, die de aarde in gaat en een diepe verbinding maakt met een kern van licht. Uit dit licht is de witte engel met een gouden bol in haar handen ontstaan.
De Aarde Vortex met Witte Engel helpt je met het maken van een diepe verbinding met de aarde en zorgt ervoor dat de emoties uit oude levens, die niet goed verwerkt zijn en die nog steeds problemen in het huidige leven geven, worden verwerkt. Door deze diepe verbinding met de aarde, kunnen ook de hogere kwaliteiten van de ziel tot een betere manifestatie komen.
De remedie versterkt de verbinding met Lemurië, het hart en Atlantis, het denken en verbindt met Akasha, de gouden stad van kennis. Door de versterking van deze verbindingen ontstaat de kracht om jezelf neer te zetten en kan er een verandering plaatsvinden. Ze laat je opkomen voor jezelf en geeft je de kracht om de oudste problemen, die nog steeds op ziel niveau aanwezig zijn, op te ruimen.
Wanneer een manifestatie van de ziel niet afgemaakt kan worden, dan blijven deze problemen achter in het bewustzijn en gaan een eigen leven leiden. Dit kan eeuwen in het bewustzijn blijven ronddwalen en wordt uiteindelijk gemanifesteerd door een crisis (bv: een psychose, scheiding, conflict of ernstige ziekte.)
Deze crisis vindt meestal plaats aan het einde van een periode van transformaties, waarbij het probleem dwingt om nu een wezenlijke verandering te maken, er is geen kans meer op uitstel. De remedie geeft bovendien het inzicht dat je niet hoeft te strijden tegen het slechte, maar los moet laten en dat dit het moment is om in je kracht te gaan staan.
De aartsengel Lucifer brengt het licht naar de mensheid en het inzicht dat het goede niet zonder het kwade kan bestaan en alles uit een universele bron ontstaat. De remedie is op 24 december gemaakt, het moment van de geboorte van de zon en ieder jaar weer de geboorte van je innerlijke kracht.
Ik vernieuw, verander en manifesteer het diepste van mijn ziel, ik laat oude niet geïntegreerde en niet gemanifesteerde energie los.
Rhodoliet geeft energie, herstelt en reinigt de chakra’s. Voor sereniteit en hartstocht en een belangrijke steen bij een crisis, omdat ze moed geeft.
De amethist en het versteend hout stonden buiten de schaal en waren de verbinding met de vortex en de omgeving.
De
amethist is een bijzonder krachtige, spirituele steen die de geestelijke capaciteiten versterkt, wijsheid brengt en kalmerend werkt. Ze brengt hoog en laag in evenwicht, verdrijft woede, verdriet, angst en zorgen en helpt met de verwerking van verlies. Voor spirituele wijsheid en de liefde voor het goddelijke.
Het
versteend hout is belangrijk voor de aarding en is vooral een belangrijk mineraal voor gevoelige en nieuwetijdskinderen.
Enkele ervaringen met de Kinder Vortex:
Ik wil je laten weten wat voor een bijzonder effect de Kinder Vortex op mijn zoon heeft gehad.
Hij heeft de remedie gedurende 4 weken ingenomen. Al vrij snel werd hij rustiger en meer aanspreekbaar. Hij gaf niet altijd meer de ander de schuld, maar luisterde ook naar de kritiek van de ander. Anders gezegd: hij voelt zich minder aangevallen. Hij spreekt zich veel meer uit, ook zijn pijn. Hij dacht vroeger, dat hij minder was dan anderen en hij had toen het gevoel dat hij het nooit goed deed. Hij uit dit nu!! Prachtig, want dan kan het helen. Zijn schoolprestaties zijn veel beter, alsook het gedrag in de klas. Hij praat en hij deelt nu wat hij meemaakt. Hij had al veel humor, maar nu nog meer. We hebben een heel ander kind in huis! Hij is natuurlijk geen heilige, maar er is zoveel meer en beter contact met hem te krijgen!
Hij is zichzelf... en ik zie nu vooral wie hij is. Een prachtmens dat zijn ding hier op aarde komt doen. S.v. R.
 
1e dag: Na het innemen van de Kinder Vortex voelde ik me lichter worden van binnen, het voelde als een stralend licht wat versterkt werd. Het voelde als een diepgaande ondersteuning. Ook zag ik lichte kleuren om me heen verschijnen.
2e dag: Opnieuw voelde ik het licht dat in me versterkt werd en de ondersteuning die ik kreeg. Ik werd me bewuster van wie ik altijd al was en altijd zal blijven, een met het geheel.
3e dag: Na het innemen van de Aarde vortex met witte engel, nam ik de Kinder Vortex in en direct voelde ik, dat alles lichter werd, lasten vielen van mij af en er kwam meer ruimte in mijzelf. De remedie voelde als een ondersteuning voor bij de Aarde vortex met witte engel.
4e dag: Ik voelde me meer compleet, alsof er een ster van stralend wit licht in mij was gedaald. Dit gevoel is tot op heden gebleven.
Ik heb de remedie ervaren als een geheel van de aarde en kosmos samen. Tki.J.