VOEDING

Picture-Taker-q7L1rm

Over voeding is al heel wat inkt gevloeid.

Wat is eigenlijk voeding?
Dat kan gaan van de dingen die je in je mond steekt en opeet, tot de zaken die deel uitmaken van je “geestelijke” voeding, je bewustzijn.

Eigenlijk hangt het allemaal samen: een gezonde geest in een gezond lichaam. Een lichaam dat gevoed wordt door gezonde voeding en een gezonde psychische ingesteldheid, die u onderhoudt en in optimale conditie houdt.

Voeding is als het ware de brandstof waarop het lichaam functioneert. Het betreft eten en drinken. En net zoals uw wagen brandstof nodig heeft om goed te kunnen rijden, heeft uw lichaam de juiste brandstof, voeding, in de juiste samenstelling, nodig om prima te kunnen functioneren.

Omdat elkeen zijn eigen identiteit heeft, zijn eigen wijsheid, ervaring, lichamelijke gesteldheid, zijn minpuntjes, zijn pluspuntjes, kan het zijn dat de balans een beetje uit de haak is. Mits evenwichtige voeding, of wat bijschaven hier en daar kan er opnieuw evenwicht gebracht worden in de interne en externe mens.

Grasduin even in de hier aangeduide therapieën en kijk of u uw gading kan vinden om u opnieuw goed te voelen in uw vel.

GEZONDE VOEDING - EVENWICHTIG EETPATROON - BLOEDGROEPDIEET - GENEESKRACHTIGE KRUIDEN - GEMMOTHERAPIE - HOMEOPATHIE - BACHREMEDIES - VOETREFLOXOLOGIE - PSYCHOZONE MASSAGE

Mocht u twijfelen of dit inderdaad de aangewezen therapie is die u nodig heeft, dan kan u steeds contact met mij opnemen. Ik sta u graag met raad en daad bij.

Voor een gesprek of persoonlijke informatie klik hier.