LICHAMELIJK EN EMOTIONEEL HERSTEL


Word je geplaagd door fysieke en/of emotionele klachten zoals:

  • maagpijn, constipatie, migraine, slaapstoornissen, gewrichtspijnen, moeilijke stofwisseling, orgaanstoornissen, ademhalingsproblemen…

  • stress, burn-out, verdriet, CVS, fybromyalgie, depressie, onopgelost trauma, verslavingen…


Dan kunnen volgende toepassingen jou verlichting brengen:

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie is een massage die op je voeten wordt toegepast. Het is een totaalherstelwijze die je energiecirculatie activeert en je verstoorde evenwicht (zowel lichamelijk als emotioneel) weer op punt brengt. Ben je zonder klachten, dan kan deze werkwijze perfect aangewend worden ter ontspanning en relaxatie. Het is een zachte en aangename methode, zonder pijn.

PSYCHOZONE MASSAGE

Is een gespecialiseerde werkwijze van de voetreflexologie, die zich toelegt op het verbeteren van je geestelijk welzijn. Door de massage wordt de energiestroom van je lichaam, geest en ziel opgewekt en versterkt. Specifieke toepassingen zijn: eet- en slaapstoornissen, verslavingen, depressie, stress, angstaanvallen, hyperventilatie, contactmoeilijkheden, over- en hooggevoeligheid, menopauze, lichamelijke en geestelijke uitputting. Het is een zachte en aangename methode, zonder pijn.

E.V.C. (Energetische Vertebraal Correctie) - Pijnbestrijding

Energetische Vertebraal correctie is het werken met de levensenergie die door de verschillende organen geproduceerd wordt. Hierbij wordt naar de stand van je ruggengraat gekeken. Bij afwijkingen worden de meridianen op je voeten bewerkt, waardoor je wervels zich opnieuw naar hun correctie stand gaan begeven. Het is een zachte en effectieve handelswijze. Deze toepassing wordt veelal gebruikt bij rugklachten, scheefstand van je bekken, migraine, orgaanklachten…

F.E.E.T. (Fysio Emotionele Energetische Toepassing)

Deze toepassing werkt rechtstreeks met je onderbewustzijn en gaat terug naar de oorsprong van je energetische blokkades die de oorzaak zijn van je problemen (trauma of zich herhalende moeilijkheden in je leven). Via het stress-antwoord-mechanisme van je autonome zenuwstelsel (de O-test) wordt er gezocht naar je emotionele trauma’s die verantwoordelijk zijn voor je problemen. Door middel van deze werkwijze wordt de onbewuste irrationaliteit doorbroken.

GOED GESPREK

Je kan waarlijk een grote nood hebben aan een goed gesprek, aan iemand die echt naar je luistert. Door middel van praten en ontrafelen van wat je bezighoudt, kan je tot inzicht komen. Ja, luisteren kan véél zeggen.

Meer (uitgebreide) info nodig, aarzel niet om te
bellen of te mailen.

Tot gauw.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.