KINDEREN

Picture-Taker-nfQIPW

Heel dikwijls zijn de ouders de beste observeerders om aan te geven dat er iets fout is met hun kind. Eerder dan buitenstaanders merken zij veel sneller kleine veranderingen op in het uiterlijk of het gedrag van hun kind. Het Engelse gezegde: Mother kows best, is daarom een treffende gelijkenis. Ouders kennen hun kinderen in ontzaglijk veel omstandigheden en zijn daarom veel allerter voor de kleine verschillen in het gedrag of uiterlijk van hun kind.

Kinderen zijn vaker ziek dan volwassenen. Het kan erg snel gaan en ze kunnen hoge koorts ontwikkelen. Daar staat tegenover dat kinderen schijnbaar kunnen blijven doorgaan en/of weer even snel beter kunnen zijn.

Kinderen zijn geen kleine volwassenen. Ze zijn vatbaarder voor allerlei infecties omdat hun afweersysteem nog niet volgroeid is. Bovendien kunnen sommige ziektes bij baby’s of kinderen sneller of ernstiger verlopen.
Volg als ouders de toestand zeer goed op, ook als uw kind slaapt en raadpleeg op tijd uw huisarts.

Nochtans kunnen complementaire gezondheidszorgen soelaas bieden bij ongemakken, kleine problemen, en innerlijke onrust.

De aangegeven therapieën kunnen soelaas bieden en u verder op weg helpen.

BACHREMEDIES - HOMEOPATHIE - ETHERISCHE OLIËN -
GENEESKRACHTIGE KRUIDEN - VOETREFLEXOLOGY - PSYCHOZONE MASSAGE - VOEDING

Mocht u twijfelen of dit inderdaad de aangewezen therapie is die u nodig heeft, dan kan u steeds contact met mij opnemen. Ik sta u graag met raad en daad bij.

Voor een gesprek of persoonlijke informatie klik hier.